top of page

Koldtbordmeny: 

  • Blomkål- og brokkolisalat.

  • Pastasalat med kylling.

  • Potetsalat.

  • Lun Potetsalat.

  • Waldorfsalat.

  • Grøn salat.

  • Spekemat (spekeskinke, fenalår og sognemorr).

  • Roastbiff.

  • Skinke.

  • Kyllingfilet.

  • Kalkunfilet.

  • Reker.

  • Krepsehalar.

  • Scampi.

  • Heilstekt ørret.

  • Dadlar med bacon.

  • Lefserullar med spekeskinke.

  • Lefserullar med laks.

  • Eggerøre.

  • Røykt laks.

  • Kvitløksdressing.

  • Focaccia.

  • Urterundstykker.

Dessertar: 

  • Fruktsalat.

  • Karamellpudding.

  • Rød og gul gele.

  • Riskrem med raud saus.

  • Sviskegraut.

  • Sjokolademousse.

Varmrettar:

  • Lasagne med salat.

  • Biff stroganoff med ris og salat.

  • Gryterett av kjøtdeig med ris og salat.

  • Kyllinglår med ris og salat.

  • Karbonade med potetmos og stekt løk.

 

 

Du kan velge ut 15 rettar som du ynskjer på ditt koldtbord. 

Ynskjer du varmrett eller dessert blir det utenom dei 15 koldtbordrettane. 

©2023 by Thyme. Proudly created with Wix.com

bottom of page