Med fokus på heimelaga mat
Koldtbordmeny:
-
Blomkål- og brokkolisalat.
-
Pastasalat med kylling.
-
Potetsalat.
-
Lun Potetsalat.
-
Waldorfsalat.
-
Grøn salat.
-
Spekemat (spekeskinke, fenalår og sognemorr).
-
Roastbiff.
-
Skinke.
-
Kyllingfilet.
-
Kalkunfilet.
-
Reker.
-
Krepsehalar.
-
Scampi.
-
Heilstekt ørret.
-
Dadlar med bacon.
-
Lefserullar med spekeskinke.
-
Lefserullar med laks.
-
Eggerøre.
-
Røykt laks.
-
Kvitløksdressing.
-
Focaccia.
-
Urterundstykker.
Dessertar:
-
Fruktsalat.
-
Karamellpudding.
-
Rød og gul gele.
-
Riskrem med raud saus.
-
Sviskegraut.
-
Sjokolademousse.



Varmrettar:
-
Lasagne med salat.
-
Biff stroganoff med ris og salat.
-
Gryterett av kjøtdeig med ris og salat.
-
Kyllinglår med ris og salat.
-
Karbonade med potetmos og stekt løk.
Du kan velge ut 15 rettar som du ynskjer på ditt koldtbord.
Ynskjer du varmrett eller dessert blir det utenom dei 15 koldtbordrettane.


